REVISTA ROMÂNĂ DE GERONTOLOGIE ȘI GERIATRIE


DESPRE NOI

Înființată în 1980, cu Acad. Prof. Dr. Ana Aslan în calitate de prim redactor, Revista Română de Gerontologie și Geriatrie a avut ca scop principal de a fi lider de opinie în promovarea acestui domeniu complex și interdisciplinar în mediul medical din țara noastră și, în același timp, de a stabili un schimb de idei cu lumea științifică din străinătate.

Prin prezentarea propriu-zisă, Revista Societății Române de Gerontologie și Geriatrie face cunoscută, încă o dată, structura și domeniile de activitate și cercetare ale gerontologiei și geriatriei din țara noastră. Se adresează cercetătorilor, clinicienilor, rezidenților și studenților la medicină.

Scopul principal al Revistei Române de Gerontologie și Geriatrie este de a include în paginile sale cele mai semnificative studii, precum și recenzii, diverse aspecte ale geriatriei clinice, biologia îmbătrânirii, științe comportamentale și sociale ale gerontologiei.

Vom promova editoriale pe principalele subiecte, precum și prezentarea de conferințe sau comunicări clinice, de bază, medico-sociale la diverse manifestări științifice, sau lucrări generale cu privire la probleme importante din geriatrie și gerontologie.

Așteptăm cu nerăbdare ca Revista Română de Gerontologie și Geriatrie să își consolideze poziția în lumea științifică națională și internațională.